Home Livets lärdomar Vart är jag på väg?

Vart är jag på väg?

av David

Hej mitt namn är David och jag är beroende.

Hela mitt liv har jag vandrat runt och låtit livet dra mig i olika riktningar. Platser, människor och händelser har bytts ut men det har fortfarande känts som om jag trampat på samma ställe utan att komma någon vart. Som om allt ändras men ingenting förändras.

Det har varit en väldigt betydelsefull del som fattats från mitt tankesätt. En enda sak som avgör om jag kommer någonstans i livet eller inte. Och detta är förstås att ha ett mål. Att ha någonting man strävar efter, en destination i livet och därefter göra allt man kan för att nå detta mål har gett mig större mening med livet.

Det ger en orsak att stiga upp på morgonen och det blir otroligt enklare att göra saker jag tycker är jobbiga då jag vet att det kommer att leda till att något värdefullt uppnås eller fås.

Jag tror starkt att om du kan visualisera ditt mål, gör allt vad du kan för det som krävs, så kan endast två saker ske:
antingen ger du upp, eller så lyckas du. Med denna mentalitet är vad som helst möjligt för vår största och enda fiende är våra tankar. Hur vi väljer att hantera de omständigheter vi blir givna och var vi drar gränsen för vad som är möjligt eller inte.

Skit i vad andra säger att är rätt eller fel, upp eller ner, långt eller nära, möjligt eller omöjligt. Det är du som väljer.
Idag har jag någonting som jag aldrig tidigare haft och det är mål och ambitioner. Jag gör saker som är jobbiga i vetskapen om att det för mig närmare mina mål. Jag visualiserar dessa saker varje dag för att ge mig själv en klar och konkret bild av det jag vill ha ut ur livet.

För utan destination, kommer vi aldrig nånsin fram.

 

Tack.
#ajunkiespath

You may also like

8 kommentarer

Christina augusti 4, 2018 - 8:10 e m

Tänk vad häftigt att du nu står där på Livets väg med fokuserad blick, klara tankar och en riktning utstakad – Tack för att vi lite får följa dig på din resa! 🍀💜🍀 // Christina

Svara
David augusti 6, 2018 - 11:59 f m

Javisst, livet känns en aning overkligt ibland med tanke på hur saker och ting har sett ut. Men det är precis som du säger, ”häftigt” 😉 .
Tack för att du följer med Christina! 🙂

Svara
Zaid Ezzi augusti 6, 2018 - 5:55 e m

You are the symbol of courage, and you are on the right side now …. keep moving towards your goals

Svara
David augusti 7, 2018 - 6:44 f m

Thank you my friend! Better times awaits us both ❤️

Svara
Maria Bullarbo augusti 6, 2018 - 7:27 e m

Och David! Du är en jäkel på att skriva och formulera dig! Jag gillar ditt sätt att berätta! Det känns som att jag kan förstå dig ibland i stunden! //MaBu

Svara
David augusti 7, 2018 - 6:46 f m

Tack Maria! Roligt att du känner på det viset, för det är just det jag försöker uppnå -förståelse ☺️❤️

Svara
Carola Edenberg augusti 12, 2018 - 5:18 f m

Jag känner så väl igen mig med att bara flyta med strömmen och låta livet svepa iväg utan riktning. Sen jag kom till Na så har jag äntligen fått mål att gå mot, men det är inte lätt. Det bästa är att jag vet att det finns nya vänner som stödjer mig på vägen och de har samma mål.
Tusen tack David för din inspiration och entusiasm, är så tacksam för att känna dig. Kram //

Svara
David augusti 12, 2018 - 6:17 e m

Det är utmaningen som gör målet såå mycket mer värt☺️ Som tur är så har vi varandra, sålänge vi vågar sträcka ut handen och be om hjälp.
Tack för att du finns Carola! Ta hand om dig, kram❤️

Svara

Kommentera