Föreläsning: En Missbrukares Tankar, Åland

Anmälningar skickas in till: david@davidbjorkstrom.com

Tio år av mitt liv har av drogerna blivit förtärda. Det jag en gång trodde var min räddning från mitt inre kaos, kom att bli det som tog allt ifrån mig. Mitt hem, mina älskade, min lycka och framförallt, mig själv. När stunden väl kom då jag insett att jag valt fel väg i livet, fanns det inte längre någon väg ut. Hoppet om ett liv värt att leva hade före länge sedan dött ut, mina framtidsvisioner var belagda av ett mörker och det enda jag trodde mig ha att se framemot var nästa dos. Ända tills det otänkbara hände.

Mitt namn är David och jag är beroende. Nyss fyllda 25 år har jag nu i maj levt ett och ett halvt år drogfri. Denna kväll vill jag ta med er på resan genom mitt liv, genom det bittra och det vackra, för att ge en förståelse för missbruket bakom ridån. Att bara berätta vad som hände är inte mitt enda mål, utan att få er att känna det jag en gång kände. Jag tror vi kan ha mer gemensamt än du anar.

Min historia följs upp60.1490641 med en mer öppen föreläsning om de komponenter jag funnit viktiga att veta om missbruk och svarar på frågor.

-Vad som orsakar missbruk
-Hur man förebygger missbruk
-Saker jag önskat mig veta som ung
-Om att hjälpa istället för att stjälpa
-Motivation till att bli en bättre version av sig själv
-Vikten av att hitta mening med livet

Om du vill komma men inte besitter ekonomiska resurser, skicka ett mail så ordnar vi en plats åt dig.

Kommentera